Arxiu: Agenda

ILUDO: + QUE JOCS

Iludo + Que Jocs són unes jornades d’entrada gratuïta on podreu gaudir de jocs de taula moderns per a tots els públics.
Com activitat familiar tindrem una ludoteca amb més de 150 jocs de taula moderns de caire familiar o de partides de rol per a adults i infants.
Si t’agraden els jocs de taula moderns i tens experiència en jugar-hi, a la ludoteca podràs trobar jocs del teu nivell i també tindràs l’oportunitat de jugar a tornejos de Catan o Carcassonne, entre d’altres jocs.

Per més informació clica aquí

ACTE DE CLOENDA DEL PROJECTE SOCIEDUCATOU A KOUBA

Presentació de l’informe final del projecte socieducatiu a Kouba (Ouagadougou – Burkina Faso), a càrrec de Salvador Duran (President de legació Vols Mataró), Xavier Costa (Tècnic de projectes), Begoña Simal (Secretària Tècnica), Bernarda García (Directora del projecte) i Ruth Cediel (Responsable projectes FMA zona Àfrica Occidental Francòfona).

TALLER: EL MEU FILL/A ADOLESCENT EM TREU DE POLLAGUERA

Dia: Del 07/03/2018 al 16/05/2018

Taller de 10 sessions adreçat a famílies per aprendre i compartir sobre com treballar les expectatives, els límits, la comunicació i la relació amb els seus fills adolescents i/o preadolescents.

Posarem en pràctica estratègies per potenciar comportaments més adaptatius
amb l’objectiu de millorar el benestar i la relació familiar.

El taller, que es farà els dimecres, començarà el 7 de març i finalitzarà el 16 de maig.

Per més informació prem aquí

TALLER: COM AJUDO AL MEU FILL/A EN EL SEU RENDIMENT ACADÈMIC?

Taller de 10 sessions adreçat a famílies amb fills en edat escolar que vulguin aprendre estratègies per motivar i estimular l’aprenentatge dels seus fills/es i saber fer front a les dificultats d’aprenentatge que puguin sorgir.

El Taller donarà eines als pares i parlarem de motivació, de tècniques d’estudi, de com planificar i organitzar l’estudi, detectar dificultats d’aprenentatge, la relació amb l’escola, etc.

El taller, que es farà els dilluns, començarà el dia 5 de març i acabarà el 28 de maig.

Per més informació prem aquí

TALLER: L’UNIVERS EMOCIONAL DELS NOSTRES FILLS

Taller de 10 sessions adreçat a famílies amb fills en edat esco lar els quals necessitin estratègies per comunicar-se amb els seus fil ls/es i entendre les seves necessitats afectives.

El Taller facilitarà la reflexió conjunt i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món emocional dels nostres fills i fil les i contribuirà a l’adquisició de pautes i recursos saludables que beneficiïn la dinàmica i la comunicació familiar.

El taller, que es farà els dimarts, començarà el dia 6 de març i finalitzarà el 22 de maig.

Per més informació prem aquí

TALLER: L’ART DE NO COMPLICAR-SE LA VIDA

Taller de 10 sessions especialment pensat per aquelles persones amb tendència a la preocupació excessiva o rumiació, que pateixen estats ansiosos i bloqueig emocional i físic.

El Taller facilitarà adquirir consciència de les nostres habilitats i recursos i posar en marxa eines que ens facin més àgil el dia a dia.

El taller, que es faran els dimarts, començarà el dia 6 de març i acabarà el 22 de maig.

Per més informació prem aquí

TERTÚLIA – LA UTILITAT DE LES ASSOCIACIONS SOCIALS I SANITÀRIES

El 22 de febrer iniciem amb aquesta tertúlia, un nou espai amb la finalitat d’apropar i compartir coneixements i experiències del nostre entorn més proper amb entitats, professionals i tota la ciutadania.
Obrirem el debat del perquè de les associacions, quines són les seves funcions, com han evolucionat, diferents entorns, diferents malalties i diferents necessitats, objectius comuns, quins valors comparteixen?

Per més informació prem aquí