Arxiu: Agenda

XERRADA: EM CUIDO PER CUIDAR-TE

Xerrada “Em cuido per cuidar-te” conduïda per Alberto García, Psicòleg de la Fundació Hospital.

Es comptarà amb l’experiència de persones que han fet de cuidadores.

«La primera cosa que demanem als cuidadors és que tinguin cura d’ells mateixos per poder cuidar adequadament l’altra gent. Trobar-nos bé i cuidar-nos ens fa estar millor per cuidar els altres».

Per més informació clica aquí

TERTÚLIA: ATENCIÓ AL DOL PER SUICÏDI

Tertúlia “Atenció al dol per suicïdi” conduïda per Amparo Menéndez, psicòloga de la Fundació Hospital, especialista en atenció al dol.

Com a convidats, Enric Laborda, Sergent, Responsable del Grup Regional d’Atenció a la Víctima; i
Montse Bautista, presidenta de l’Associació Mans Amigues, Dol per Suïcidi (DSMA).

Per més informació clica aquí

FUNATICS SOLIDARIS

Festa Esportiva Solidaria a la platja de Mataró!

Enfocat a nens però amb activitats per a totes les edats.
Torneig de FUNDODGE (joc de matar de tota la vida) i un espai polivalent amb jocs, circuits i molt més!
Per a participar cal fer una donació mínima (5 euros), la qual anirà repartida a parts iguals a les entitats que col·laboren: Dolls 4 Girls, Mataró to Nepal i Fundació Maresme.

Per més informació clica aquí.

 

EL DEBAT: PARLEM DE SALUT

Debatem amb el Dr. Xavier de Balanzó i l’antropòleg Rafael Crespo sobre l’aproximació de la salut i de la sanitat des d’una perspectiva cultural i de la immigració en l’actualitat.
Una mirada intercultural des dues perspectives professionals molt diverses i properes a la vegada.

IFTAR POPULAR

Durant el Ramadà, quan arriba el capvespre i es pon el sol, és el moment de trencar el dejuni: esmorzar o “Iftar”. Ho celebrarem i coneixerem aquesta tradició conjuntament amb altres activitats culturals promogudes per diverses entitats.

CANTEM I RECITEM PEL DIÀLEG

Cantata de l’alumnat del Centre Sant Pau de Càrita s amb diferents cançons populars. Tot seguit, lectura en veu alta de poemes Haikús elaborats per les alumnes del Projecte Totes Plegades. Poesia com a pont de cultures.

APRENEM JUGANT AL BARRI

Des dels Patis Oberts, el Centre Obert i l’Espai de Jove de Pla d’en Boet, s’han posat d’acord per oferir-nos una tarda plena de tallers, activitats, exhibicions i xocolatada adreçades a infants i joves de 6 a 18 any.

Hi participaran la Boetukada de l’AV Pla d’en Boet, l’AEiLL Cerdanyola, la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, Ball de Diables de Mataró, el Club de Rol Banshee Errante, Cronopis, l’escola de dansa AriDance i l’escola i l’AFA del Camí del Mig.

PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “VAIANA”

La Vaiana és la filla del líder d’una tribu amenaçada del Pacífic. Per seguir la recerca dels avantpassats i la seva cultura s’aventura sola al mar amb un porquet i un gall. Aviat coneix un personatge peculiar que ho sap tot perquè ho té tatuat a la pell.