Categoria: Educatiu

Vols fer de monitor/a a un Casalet el mes d’agost?

Descripció de l’activitat: Es necessiten monitors voluntaris que tinguin ganes de preparar i realitzar activitats amb infants en el Casalet d’Estiu. Es tracta d’un casal d’estiu dedicat a infants en risc derivats dels Serveis Socials.

Les activitats a realitzar són: jocs, gimcanes, excursions i activitats amb els infants durant tot el mes d’agost.
Llegir més

Projecte LECXIT amb la Fundació Iluro

Descripció de l’activitat: Es cerquen persones voluntàries per acompanyar a infants a millorar la comprensió lectora. El projecte Lexcit treballa per parelles formades per un adult i un infant, on comparteixen 1 hora de lectura a la setmana a través de llibres i materials diversos. Visualitza el vídeo resum del projecte aquí Llegir més

Expert/a en primers auxilis per a realitzar sessions pràctiques

Descripció de l’activitat: L’Associació Salesians Sant Jordi cerca persones amb coneixements de primer auxilis per a fer un curs per a nois i noies entre 14 i 16 anys. L’objectiu és apropar i donar a conèixer quins són els passos a seguir davant d’una emergència tant a nivell individual com en equip.  Les sessions es podrien fer en grups reduïts o amb el conjunt dels 25 alumnes, en funció de la prioritat de la persona voluntària.

Llegir més