Categoria: Social

Bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

Descripció de l’activitat: La Llar Pla d’en Boet realitza el bany adaptat a la platja de Mataró durant els mesos d’estiu. Per fer aquesta activitat cerquem voluntaris per donar suport al bany adaptat de persones amb mobilitat reduïda.
Si t’agrada la platja, l’aigua i tens interès pel món de la discapacitat, no ho dubtis i viu una gran experiència!! Llegir més

Musicoterapia

Descripció de l’activitat: Espai on expressar emocions a través de la música. Es necessita una ajuda puntual per acompanyar a persones amb mobilitat reduïda a nivell fisic.

Llegir més

Club Social

Descripció de l’activitat: El Club social és un espai per establir i ampliar les relacions socials de les persones que hi assisteixen. Es necessita ajuda puntual per acompanyar a les persones amb mobilitat reduïda a nivell físic i emocional.

Llegir més

Mediació artística

Descripció de l’activitat: Espai on expressar emocions i treballar la mobilitat a través de la pintura. Es necessita una ajuda puntual per acompanyar a persones amb mobilitat reduïda a nivell físic.

Llegir més

Club de feina

Descripció de l’activitat: El Club de feina de Creu Roja cerca persones voluntàries. El club, també anomenat “Espai de recerca activa de feina”, ofereix recolzament a aquelles persones que tenen dificultats per accedir al mercat laboral tot potenciant-los la seva autonomia en el procés de recerca de feina. Llegir més