Ajuts per millorar el funcionament intern de les entitats

S’han publicat les bases per la concessió d’ajuts en espècie adreçada a entitats sense ànim de lucre que vulguin perfeccionar el seu funcionament intern. Les entitats beneficiades de la subvenció rebran suport tècnic i assessorament personalitzat per tal de desenvolupar projectes que millorin la participació interna de l’entitat, com per exemple, augmentar el seu nivell de qualitat democràtica o el seu impacte a la societat. El suport de l’assessor/a estarà enfocat a les necessitats concretes de cada entitat i se’n farà una seguiment i avaluació constants. A més a més,  es propiciarà que les diferents entitats que hagin rebut la subvenció intercanviïn experiències per tal d’enriquir-se mútuament.

La Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica serà l’encarregada d’atorgar les subvencions. Les entitats que vulguin beneficiar-se’n hauran de fer una sol·licitud explicant els objectius que s’hagin proposat assolir i les accions de millora s’hauran de desenvolupar en un període que finalitzarà, com a màxim, el 30 de novembre de 2017.

El termini per presentar-se a aquests ajuts comença el 25 d’abril i es poden presentar les sol·licituds fins el 16 de maig. Trobareu tota la informació per realitzar el tràmit en línia al següent enllaç.

Per ampliar aquesta informació us recomanem llegir l’article que ha publicat  Xarxanet.