I JORNADA FIBROMIÀLGIA, FATIGA CRÒNICA I INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Al Centre d’Investigació, Formació i Desenvolupament de la Intel·ligència emocional (CIDIE) ens avancem al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i Fatiga Crònica celebrant una jornada d’intercanvi multidisciplinari amb el desig de conscienciar sobre la rellevància de les emocions en el tractament d’aquest trastorn. Reconeixem així mateix la necessitat d’unir forces per ajudar de forma professional als afectats.

Els principals propòsits d’aquesta jornada són tant propiciar la trobada de professionals de diferents àmbits com apropar postures i actituds per ajudar els pacients i augmentar així l’eficàcia dels tractaments existents. En les ponències compartirem informació sobre les línies de recerca més recents i en els tallers es podran experimentar en persona les diferents propostes i tècniques.

D’aquesta manera voldríem donar a conèixer el nostre centre, recentment inaugurat, i la nostra forma de treballar basada en la psicoteràpia humanista i en la teràpia basada en la Intel·ligència Emocional que posa l’accent en la rellevància de les emocions i la seva gestió per millorar els símptomes del trastorn de la fibromiàlgia.

Per més informació: https://cidie.es/fibromialgia/i-jornadas-fibromialgia-fatiga-cronica-e-inteligencia-emocional/


Data inici: 5 maig 2017

Data fi: 5 maig 2017

Lloc: CIDIE Fundació Ramón Rosal - C. Pintor Velazquez, 66 - Mataró

Horari: De 9:30 a 17:30 h

Organitzador: CIDIE Fundació Ramon Rosal

Preu: 59 €