Presentació del llibre: La vall de Cabrera de Mar a l’època medieval, el Castell de Burriac. Patrimoni en 3D

Intervindran: Pere Pascual (crític d’art), Josep M. Rovira, (coordinador del llibre), Joan Francesc Clariana (arqueòleg) i Jaume Vellvehí (president del Grup d’Història del Casal)

26 de setembre a les 19 h

A la llibreria Buc de Llibres (Carrer de sant Josep, 17, local 2, 08302 Mataró)

 

Josep M. Rovira coordina un nou volum de la col.lecció de La Vall de Cabrera de Mar, patrimoni en 3D, que ara es centra en l’edat mitjana i el Castell de Burriac.  L’anterior llibre, coordinat també per Josep M. Rovira, es centrava en la petja d’ibers i romans a la vall. El llibre de Burriac ha comptat amb la participació d’especialistes en la matèria com ara Joan Carles Alay i Rodriguez, Joan Francesc Clariana i Roig, Rosa Isabel Garí i Lleixà, Antoni Llamas i Mantero, Enric Subiñà i Coll i Jaume Vellvehí i Altimira que han tractat diferents aspectes del castell com l’arquologia, la història, Pere Joan Ferrer, el senyor del castell, la bruixeria, l’excursionisme o la conservació i destrucció del patrimoni.

El llibre presenta un estat de la qüestió dels coneixements que els arqueòlegs i historiadors tenen actualment de Burriac, amb voluntat divulgativa i amb il·lustracions que reconstrueixen el patrimoni amb tecnologia 3D.

Més informació a www.ghcmataro.org


Data inici: 26 setembre 2019

Data fi: 26 setembre 2019