En marxa la convocatòria dels Premis Fem Mataró 2022

Els Premis Fem Mataró 2022 potencien els projectes innovadors i d’estratègia de ciutat impulsats per entitats. S’atorgaran tres premis amb una dotació econòmica de 10.000 euros cadascun i és requisit indispensable que els projectes comptin amb la col·laboració entre dues entitats o més. Totes les entitats que ho desitgin poden presentar les seves candidatures fins al dia 31 d’octubre de 2019, de forma presencial, a qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró, en horari habitual d’obertura.

Tota la informació i les bases, així com els requisits per participar en els Premis Fem Mataró 2022, es poden trobar aquí. S’ofereix assessorament a les entitats interessades en participar en la convocatòria, per tal d’aclarir els dubtes que puguin sorgir, a la seu de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, situada a la plaça de Miquel Biada, 5. Per qualsevol dubte, les entitats es podran adreçar al correu electrònic participacio@ajmataro.cat.

El lliurament dels Premis Fem Mataró 2022 se celebrarà el dijous 28 de novembre, en el transcurs de la Festa del Voluntariat que se celebrarà com cada any al Casal l’Aliança.