Tipus d'entitat: Cultura

ACM (ASSOCIACIÓ PER L’ART CONTEMPORANI)

Impulsar i fomentar tot tipus d'activitats culturals i artístiques que contribueixin a la difusió, la recerca, la creació i la investigació de totes les manifestacions artístiques compromeses amb les estètiques contemporànies, en els seus aspectes creatius, d'investigació, d'estudi i estímul, i adreçades tant a creadors, investigadors i crítics com al públic en general.

Llegir més

ARMATS DE MATARÓ

Promoure, actualitzar i defensar com a activitat principal les desfilades del Maniple a les processons de Setmana Santa, així com a aquells actes que s'estimi adient i no estiguin en contradicció amb la finalitat de l'associació.

Llegir més

ARTIJOC

La dinamització de l'art i la interculturalitat. Promoure la participació ciutadana de persones amb problemes de disminucions físiques. Promoure els valors del cooperativisme.

Llegir més

ASOCIACION CULINARIA DE MATARO Y EL MARESME

Fomentar el desenvolupament cultural de la gastronomia de Mataró en un ambient de responsabilitat social, humana i professional. Gestionar activitats amb els restaurants del Maresme per tal de realitzar intercanvis de coneixements i sabors amb la gastronomia i l’alta cuina. Crear vincles professionals de cooperació i amistat entre els associats i aquells qui formen part de l’activitat gastronòmica local i comarcal.

Llegir més