Fes voluntariat a la ciutat

Vols dedicar el teu temps lliure a una activitat solidària i altruista? No saps quines són les entitats on pots anar a fer voluntariat i quins projectes ofereixen? Des del Punt del Voluntariat  posem al teu abast tota la informació que necessites.

Només un clic et separa de dedicar el teu temps lliure a col·laborar, juntament amb altres persones, en construir una societat millor.Per exemple, pots donar un cop de mà a l’espai de joc infantil de Cáritas Interparroquial fent-te càrrec dels infants mentre les seves mares assisteixen a classe. També pots donar suport als monitors/es d’activitats esportives de la Fundació Maresme i acompanyar a les persones amb discapacitat intel·lectual que atenen.

Si estàs preocupat pel medi ambient, Lotus Blau, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró, organitza batudes de neteja dels boscos de la zona del Montnegre i el Corredor. I, si, per contra, t’interessa més ajudar a les persones, pots donar-los un cop de mà en la recerca de feina al Club de feina de la Creu Roja.

Per conèixer tots els altres projectes de voluntariat que impulsen les entitats de la ciutat consulta l’apartat crides de voluntariat. Les crides es van actualitzant regularment i estan organitzades segons diferents àmbits d’interès:

cRIDES

A més a més, pots inscriure’t a la borsa de persones interessades en realitzar un voluntariat. D’aquesta manera podràs rebre informació actualitzada sobre el diferents projectes de les entitats. Per inscriure-t’hi, fes clic aquí.