S’inicia el període d’inscripcions de la VII Mostra d’Entitats de Ciutat que enguany es realitzarà el dissabte 2 de juny a la Plaça de Santa Anna.

⇒ QUÈ ÉS LA MOSTRA?
La Mostra ofereix un espai a les entitats per donar-vos a conèixer entre la ciutadania, i informar sobre les activitats que realitzeu, com col·laborar o fer-se soci de l’entitat… Al mateix temps és un espai per promoure el treball en xarxa entre les entitats, intercanviar informació i establir connexions.

⇒ QUI HI POT PARTICIPAR?
A la Mostra podran participar-hi totes aquelles entitats, col·lectius, grups d’entitats o xarxes que estigueu inscrites com a tal al Registre Municipal d’Entitats de Mataró, o que tingueu vida activa entre el teixit associatiu del municipi, excepte partits polítics i organitzacions sindicals.

⇒ COM HI PUC PARTICIPAR?
Per participar-hi es presenten les següents modalitats:

- Disposar d’un estand informatiu: espai on les entitats podreu mostrar la vostra tasca de manera directa a les persones que visitin la Mostra. Tots els estands disposaran d’una taula i tres cadires, i cada entitat haureu de portar carpa (dimensions 3x3m i preferiblement de color blanc).

- Disposar d’un espai d’exposició: espai on les entitats podreu exposar-hi informació gràfica sobre les activitats i finalitats de l’entitat, en cas que no pugueu participar presencialment en un estand.

- Realitzar una activitat a l’escenari o en altres espais: espai per a actuacions musicals o teatrals, conferències o de demostració de les activitats que desenvolupeu.

CARTELL

Descarrega el cartell de la Mostra d'Entitats

NORMATIVA

Consulta la normativa de la Mostra

DOCUMENT INFORMATIU

Informació rellevant de l'organització de la Mostra