Inauguració exposició fotogràfica

El  9 de maig de 2008, es va dur a terme la inauguració de l’exposició fotogràfica: República Dominicana, veure-la per a viure-la.
Durant l’acte en Jordi Cussó, president de la nostra entitat, va mostrar el seu entusiasme davant d’una exposició que s’havia fet realitat. Una cinquantena de fotografies que donaven l’oportunitat de donar a conèixer la realitat de República Dominicana, una realitat plena de constrastos. També va agrair la presència de l’excel.lentíssim alcalde en aquest acte i finalment donar les gràcies pel recolzament rebut per les empreses patrocinadores, així com l’esforç de totes les persones que havien fet tot el muntatge d’aquesta exposició.
A continuació el Sr. Joan Grané, autor de les fotografies ,va dir una breus paraules sobre el conjunt de fotografies insistint en què les imatges parlaven per si soles.
Finalment l’excel.lentíssim alcalde va resaltar la importància de què diferents entitats mataronines organitzin actes com aquest per tal de donar a conèixer altres realitats, per tirar endavant diversitat de projectes així com oferir ajut en activitats puntuals. Una tasca solidaria amb la qual l’Ajuntament se sent totalment implicat.
Durant l’acte també vam poder comptar amb la presència de Sr. Carlos Fernández i la Dolors Fernández.

Si voleu veure més fotografies visiteu fotogaleries.