JUNY ASSOCIATIU 2017: Compromís + emoció + motivació

Participa a les activitats del Juny Associatiu 2017, estan pensades i adreçades a les associacions i col·lectius de Mataró i a la ciutadania en general. El Juny Associatiu vol donar valor a la tasca de les associacions i col·lectius que treballeu desinteressadament en la millora de la societat.

Els actes principals del Juny Associatiu 2017 volen posar a l’abast d’associacions i col·lectius de la ciutat algunes de les claus per incentivar a participació i generar interès a la ciutadania cap a la tasca que desenvolupen. Per altra banda, també es vol animar mataronins i mataronines a conèixer la diversitat d’associacions i col·lectius existents i els diferents mecanismes de participació en la vida social i política de Mataró.

L’edició d’aquest any té com a centre d’interès MOTIVACIÓ + EMOCIÓ + COMPROMÍS. En un moment en què els canvis socioeconòmics requereixen altres maneres d’entendre el compromís, formar part d’una associació cultural, esportiva, educativa…  té molt a veure amb les emocions. Sentir-se atret per les activitats que fa una associació o col·lectiu és bàsic per motivar-se i engrescar-se a formar-ne part.

La programació del Juny Associatiu també inclou l’acte de la 20a Nit de la Solidaritat, que es centrarà en els Drets Humans. El programa de la Nit de la Solidaritat el trobareu aquí i la programació del Juny Associatiu en el següent enllaç.