MOSTRA D’ENTITATS 2018 – Reunió informativa dilluns 19 de febrer

Enguany tenim l’esdeveniment de referència del món associatiu de la nostra ciutat, la VII Mostra d’Entitats de Ciutat, que tindrà lloc el dissabte 2 de juny.

Com ja sabeu d’anys anteriors la Mostra d’Entitats és una oportunitat per disposar d’un espai on fer difusió de les vostres activitats i projectes i donar-los a conèixer a la ciutadania. També volem que sigui un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències entre entitats, i de reconeixement de la tasca que realitzeu de manera voluntària.Comptem amb els vostres coneixements i trajectòria per aconseguir entre tots i totes una Mostra que visualitzi el treball i esforç de tots vosaltres. Per aquest motiu us convoquem a una reunió informativa el proper dilluns 19 de febrer al centre cívic Pla d’en Boet a les 19.00 hores on volem exposar-vos la proposta d’organització i funcionament, per treballar-la i consensuar-la conjuntament. Si esteu interessats a participar a la sessió informativa cal que ompliu el formulari clicant aquí.

La proposta inicial que us presentarem l’haurà elaborat el grup promotor format per representants d’entitats i tècnics municipals. Aprofitem per dir-vos que si voleu formar part d’aquest grup ens ho hauríeu de fer saber al més aviat possible a l’adreça participacio@ajmataro.cat.

Us encoratjo a participar en la Mostra d’aquest any per fer palesa tota la tasca que realitzeu, i que tantes vegades no és visible, sabent que aquesta és una oportunitat de donar a conèixer el vostre treball.

Rebeu una cordial salutació,
Juan Carlos Jerez Antequera
Regidor delegat de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern