Nous cursos formatius per a entitats. Te’ls perdràs?

Comença el curs escolar i l’Agència de Suport a l’Associacionisme organitza tres cursos per ampliar els vostres coneixements. En primer lloc, es realitzarà el taller “Comptabilitat per a entitats. Iniciació”. En segon lloc, el taller “Saps què has de fer si hi ha una emergència en el teu local o en l’equipament on fa activitat la teva entitat? Sabries com evacuar-lo? Te’n donem les eines”. I en tercer lloc, el taller de Voluntariat “Com gestionar i dissenyar un Pla de Voluntariat?”.

Taller. Comptabilitat per a entitats. Iniciació: Un taller teòric i pràctic per a conèixer i aclarir dubtes sobre com tenir ordenats els ingressos i despeses de l’entitat, per tal d’actuar de manera transparent i tenir un major control sobre la pròpia entitat. Es tractaran temes com: comptabilitat; conceptes fonamentals; el funcionament dels comptes; la mecànica comptable; el pla de comptes…

   Data: 26, 28 de setembre, 3, 5 i 10 d’octubre de 2017 | Horari: de 19 a 21.15 h
   Inscripcions: de l’1 al 20 de setembre | Realitza la teva inscripció aquí


Taller. Saps què has de fer si hi ha una emergència en el teu local o en l’equipament on fa activitat la teva entitat? Sabries com evacuar-lo? Te’n donem les eines:  Un taller per conèixer què hem de fer i com ens hem d’organitzar entre els membres de l’entitat si ens trobem amb alguna emergència dins el nostre local.

   Data: 24 d’octubre de 2017 | Horari: de 19 a 21:30 h.
   Inscripcions:  de l’1 de setembre al 16 d’octubre | Realitza la teva inscripció aquí


Taller. Voluntariat. Com gestionar i dissenyar un Pla de Voluntariat? Curs molt pràctic que us ajudarà a conèixer el marc de referència i mètodes per a millorar la gestió quotidiana del voluntariat de la vostra entitat, per tal que acabi essent més eficaç. S’acompanyarà a l’alumnat al disseny d’un Pla de Voluntariat per a l’entitat.

   Dates: 27 i 29 de novembre, i 4 de desembre de 2017 | Horari: de 19 a 21 h
   Inscripcions: de l’1 de setembre al 20 de novembre | Realitza la teva inscripció aquí