Participa al Concurs de fotografia a Instagram del Juny Associatiu 2017

Ensenyem al món com es viuen les activitats de les associacions a Mataró! Participeu al Concurs de fotografia a Instagram,  un dels actes centrals del Juny Associatiu 2017. El concurs s’impulsa per donar més visibilitat a tota la feina que feu les associacions i els col·lectius a Mataró.

Les fotografies han d’il·lustrar les tasques de les associacions i col·lectius de la ciutat, ja siguin actes que les entitats organitzen o que hi participen. A més a més, poden retratar esdeveniments realitzats a Mataró o esdeveniments celebrats a fora de la ciutat. En aquest cas, cal que a la fotografia quedi reflectit l’origen mataroní de l’associació. L’únic que heu de fer és etiquetar les vostres fotos amb l’etiqueta #junyassociatiu2017 i mencionar @junyassociatiu.

Les fotografies que mostrin el funcionament intern de les entitats hauran d’anar acompanyades de l’etiqueta #participomataro2017 i mencionar @junyassociatiu.

Entre totes les fotos rebudes, un jurat seleccionarà 25 imatges que seran exposades d’octubre a novembre als centres cívics i finalment s’escolliran les imatges guanyadores. Consulta les bases i els premis aquí.