Projecte LECXIT a la Xarxa de Biblioteques de Mataró

Descripció de l’activitat: T’agrada llegir? Vols compartir amb un infant el gust per la lectura? La Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Fundació Hospital han iniciat la campanya de recerca de voluntariat per a la tercera edició del LECXIT, adreçada a totes les persones que vulguin encomanar el gust per a la lectura a un infant.Un cop a la setmana, un persona de manera voluntària comparteix amb un alumne una hora de lectura. Les persones voluntàries només han de saber llegir en català i tenir ganes d’acompanyar l’alumnat en els seus progressos educatius. És un projecte que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.

La clau de LEXCIT està en treballar de forma lúdica i amena al voluntariat i a la implicació de l’entorn dels nens i nenes que participen en el programa.

Perfil de la persona voluntària: Amb interès per la lectura i amb habilitats per tractar amb infants.

Llocs i horaris de l’activitat: Biblioteca Pompeu Fabra, els dijous de 17 – 18 h. Biblioteca Antoni Comas, els dimarts i dijous de 17 – 18 h.

Nom de l’entitat: Biblioteques de Mataró – Servei Educatiu de Mataró (Generalitat) – Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament – Centre de Normalització Lingüística.

Contacte: 93 741 91 60

Per a més informació: www.activatvoluntari.org APP: Voluntariat fundació hospital

Visualitza el vídeo informatiu: vimeo.com/161602194