Reunió informativa de la Mostra d’Entitats de Ciutat

Aquest any arriba la vuitena edició de la Mostra d’Entitats de Ciutat, un esdeveniment de ciutat que se celebra de manera bianual. L’acte tindrà lloc el dissabte 6 de juny a l’entorn de la Plaça de Santa Anna.

La reunió informativa serà el proper dimarts 3 de març al centre cívic Pla d’en Boet a les 19 hores per tal de donar informació sobre el funcionament de la Mostra, el procés d’inscripció i escoltar propostes. Els coneixements i trajectòria de les entitats són cabdals per aconseguir entre tots i totes una Mostra que visualitzi el treball i esforç de tothom. D’aquesta manera, es farà palesa tota la tasca que les entitats realitzen, que té un gran valor per a la ciutat.

La Mostra és un bon moment perquè les entitats es donin a conèixer a la ciutadania i també és un espai per compartir, amb les altres entitats de la ciutat, experiències i sinergies comunes. La Mostra té també l’objectiu de ser un lloc de reconeixement de la tasca que realitzen les persones que formen part de les entitats de manera voluntària.