Vols fer voluntariat a La Marató de TV3?

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) informa que es posa en marxa un nou sistema d’inscripció de persones voluntàries a La Marató de TV3, que se celebrarà el 17 de desembre i es dedicarà a les malalties infeccioses.

Com funciona el nou sistema d’inscripció de persones voluntàries a La Marató?

A partir d’ara la inscripció com a persona voluntària no serà immediata sinó que caldrà fer una preinscripció per participar al sorteig de les places disponibles.

Què és la preinscripció?

La preinscripció és el tràmit que cal fer per optar a una plaça com a persona voluntària de La Marató de TV3.
Un cop finalitzat el procés de preinscripció es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s’assignaran les places segons l’ordre i les preferències escollides.

Dates de La Marató de TV3

  • Preinscripció: del 10 d’octubre de 2017 a les 10 h, fins al 19 d’octubre a les 10 h. Cada persona voluntària rebrà un número pel sorteig al llarg de la preinscripció.
  • Sorteig: 20 d’octubre sorteig inscrits (pendent de confirmar la data exacte i l’hora).
  • Acceptació plaça assignada: a partir del 23 d’octubre a través del correu electrònic en un termini màxim de 72 hores per part de la persona voluntària (no l’entitat).
  • Llista d’espera: s’establirà una llista d’espera per a les persones que no obtinguin plaça que estarà activa fins el 9 de desembre.

Amb aquest sistema volem donar més opcions a les persones interessades en ser voluntàries a La Marató.

Per més informació visita la nova web de voluntariat de La Marató de TV3.