Voluntariat al Centre Obert de Salesians Sant Jordi

Descripció de l’activitat: Acollim voluntàries i voluntaris majors d’edat que vulguin col·laborar en un projecte socioeducatiu com és el Centre Obert. Us podeu posar en contacte amb nosaltres en qualsevol moment. Tot i haver expirat la data límit d’inscripció no dubtis en posar-te en contacte si estàs interessat/da en fer voluntariat amb nosaltres.

Un centre obert és un servei diürn preventiu, fora de l’horari escolar, que dona suport, estimula i potencia el desenvolupament integral dels infants i adolescents que hi assisteixen. L’objectiu principal del centre obert és oferir atenció a tots/es els menors de la ciutat de Mataró que, per la seva situació de risc, pateixin deficiències en el seu desenvolupament integral, fomentant l’adquisició d’aprenentatges i millorant la seva integració social, prevenint d’aquesta manera el deteriorament de les situacions de risc.

Perfil de la persona voluntària: Persona amb una actitud positiva, amb iniciativa, amb ganes d’aprendre i ens ajudi en la nostra tasca d’acompanyar infants i joves en el seu procés de creixement personal, desenvolupament educatiu i social. Col·laborant en activitats tan variades com suport per fer els deures escolars, tallers, sortides, colònies…

Número de persones voluntàries: 4

Dies i horaris de l’activitat: De dilluns a divendres de 17 a 20 h

Nom de l’entitat: Salesians Sant Jordi

Persona de contacte: Juanma Cabrera

Correu electrònic: juanma.cabrera@salesians.cat