Voluntariat al Centre Obert de Salesians Sant Jordi

Descripció de l’activitat: Acollim voluntàries i voluntaris majors d’edat que vulguin col·laborar en un projecte socioeducatiu.  L’objectiu principal és col·laborar amb el Centre Obert, un espai que ofeix atenció a tots/es els menors de la ciutat de Mataró que, per la seva situació de risc, pateixin deficiències en el seu desenvolupament integral, fomentant l’adquisició d’aprenentatges i millorant la seva integració social, prevenint d’aquesta manera el deteriorament de les situacions de risc.

El centre obert és un servei diürn preventiu, fora de l’horari escolar, que dona suport, estimula i potencia el desenvolupament integral dels infants i adolescents que hi assisteixen.

Perfil de la persona voluntària: Persona amb una actitud positiva, amb iniciativa, amb ganes d’aprendre i ens ajudi en la nostra tasca d’acompanyar infants i joves en el seu procés de creixement personal, desenvolupament educatiu i social. Col·laborant en activitats tan variades com suport per fer els deures escolars, tallers, sortides, colònies…

Número de persones voluntàries: 4

Dies i horaris de l’activitat: De dilluns a divendres de 17 a 20 h

Nom de l’entitat: Salesians Sant Jordi

Persona de contacte: Juanma Cabrera

Correu electrònic: juanma.cabrera@salesians.cat